Burn-out behandeling Reflection & Action

Ben je op zoek naar een effectieve burn-out behandeling? Reflection & Action biedt een effectief zelfreflectie programma naar aanleiding van een burn-out. Een burn-out ontstaat meestal na een lange periode van stress. Deze spanning kan ontstaan door hoge werkdruk, spanningen thuis of een combinatie van deze twee. Het doel van de burn-out behandeling is jou bewust te maken van jouw oorzaken van stress en je te leren hiermee anders om te gaan. De zelfkennismethode geeft jou door middel van coachen en begeleiden in korte tijd inzicht in het verhaal achter jouw levensverhaal, om te voorkomen dat je na een periode van rust in de zelfde kuil valt.

Traject burn-out behandeling

Het burn-out behandeling traject van Reflection & Action begint met een uitgebreide inventarisatie, waarin stapsgewijs ervaringen die van betekenis zijn in je leven in kaart worden gebracht. Vervolgens wordt er samen met de zelfkennismethode begeleider onderzocht welke onderliggende betekenis deze ervaringen hebben door na te gaan welke gevoelens ze oproepen. In de burn-out behandeling worden nieuwe inzichten verkregen en omgezet in concrete doelen. Tijdens een burn-out behandeling ben jij medeonderzoeker in het proces en draag jij bij aan de uitkomsten die voor jou enorm relevant zijn.

Informatie burn-out behandeling

Ben je geïnteresseerd in een begeleiding in verband met een burn-out bij Reflection & Action? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan samen op ontdekkingsreis om het verhaal achter jouw levensverhaal te ontdekken. De zelfkennismethode is een effectieve methode voor een burn-out behandeling. Tijdens de behandeling worden nieuwe inzichten verkregen en omgezet in concrete doelen.