Coach persoonlijke ontwikkeling

Ben jij op zoek naar een coach persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij Reflection & Action aan het juiste adres. De coach persoonlijke ontwikkeling werkt met je samen om uit jouw comfortzone te stappen en zelf verantwoordelijkheid te nemen. Het bereiken van jouw doelen hangt af van vele factoren. De coach persoonlijke ontwikkeling werkt samen aan een duurzame verandering. Wat jouw persoonlijke situatie ook is, met jouw coach persoonlijke ontwikkeling word je verder geholpen in jouw leven.

Zelfkennismethode met úw coach persoonlijke ontwikkeling

De Zelfkennismethode is ook wel bekend als de Zelf-Konfrontatie-Methode. De Zelfkennismethode is een nieuwe ontwikkeling in de psychologie. Door middel van zelfreflectie worden gedragsproblemen herkend. In de zelfkennismethode ga je naar jezelf op ontdekkingsreis samen met jouw coach persoonlijke ontwikkeling. Jouw persoonlijke coach neemt de tijd om drijfveren en gedrag te onderzoeken. Onze coaches zijn gespecialiseerd om via de Zelfkennismethode samen met jouw het dieper liggend verhaal over jezelf op de tafel te brengen. Ze helpen je te groeien en te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. In de zelfkennismethode krijgt de mens als deskundige van zichzelf weer een volwaardige plek naast de deskundigheid van jouw coach persoonlijke ontwikkeling. Een effectieve ‘zelf konfrontatie methode’ om jezelf goed te leren kennen.

Informatie coach persoonlijke ontwikkeling

Wij helpen je verder met nieuwe inzichten, inspiratie en het bereiken van persoonlijke doelen in werk- of privésituaties. Een moment om bij jouw huidige situatie stil te staan om vervolgens weer vol goede moed verder te kunnen. Wil jij meer informatie ontvangen over jouw coach persoonlijke ontwikkeling? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over onze diensten.