Therapie Nijmegen: Reflection & Action

Reflection & Action is dé therapie in Nijmegen wanneer je niet lekker in je vel zit of bent vastgelopen. Herken jij signalen om jou heen van niet optimaal kunnen functioneren? Wij coachen en begeleiden effectief. Reflection & Action helpt mensen op een nieuwe manier naar zichzelf en naar de omgeving te kijken. Jouw specifieke verhaal wordt in kaart gebracht. Voor jouw persoonlijke therapie in Nijmegen ga je naar Reflection & Action.

Zelfreflectie therapie in Nijmegen

Samen met een coach persoonlijke ontwikkeling ga jij in de zelfkennis therapie in Nijmegen op zoek naar de verborgen motieven onder jouw verhaal. In de zelfkennismethode wordt helderheid geschapen, inzichten verkregen en wordt er geholpen om bewuste keuzes voor nu en in de toekomst te maken. De zelfkennismethode onderzoekt in deze zelfreflectie therapie in Nijmegen twee belangrijke grondmotieven, zoals op eigen benen kunnen staan, maar ook op een volwassen manier met anderen in verbinding te kunnen zijn.  In de therapie wordt er samengewerkt met twee deskundigen. Jij als deskundige van jouw persoonlijke levensverhaal en de coach als deskundige in de begeleiden van jouw proces. Samen gaan we op onderzoek naar jezelf, naar wat jouw belemmeringen zijn en waar deze bovenal vandaan komen. Daarnaast onderzoeken we samen waar jij energie van krijgt. We verbinden positieve en negatieve ervaringen met elkaar, waardoor er een compleet nieuw inzicht kan ontstaan. Reflection & Action in Nijmegen is dé zelfreflectie therapie voor uw persoonlijke ontwikkeling.

Informatie therapie Nijmegen

Wil je meer informatie ontvangen over zelfreflectie therapie in Nijmegen? Of ken jij iemand die met een vraag zit en daar meer inzicht in wil hebben? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over onze diensten en helpen jou of een kennis graag verder met nieuwe inzichten en nieuwe inspiratie voor nu en de toekomst.