Nieuwsgierig naar jezelf op ontdekkingsreis binnen een stevig ‘gewortelde’ methode. Leer door middel van zelfreflectie gedragspatronen te herkennen. Een effectieve ‘zelf konfrontatie methode’ om jezelf goed te leren kennen.
ZelfKennisMethode ZKM ZKM, ook wel bekend als Zelf-Konfrontatie-Methode (‘Zelf konfrontatie methode’), is een interessante nieuwe ontwikkeling in de psychologie. Waarin de mens als deskundige van zichzelf weer een volwaardige plek heeft gekregen naast de deskundigheid van de begeleider. Een combinatie van een objectieve moderne onderzoekmethode en het eigen subjectieve verhaal. Wetenschappelijke onderbouwing en praktische relevantie zijn optimaal samengebracht. Ook het nieuwste hersenonderzoek ondersteunt onze aanpak en verklaart onze goede resultaten.

Zelfreflectie

Ons enthousiasme over onze werkwijze is dat de methodiek van de Zelfkennismethode de ruimte biedt om open en nieuwsgierig en toch heel precies naar ieder levensverhaal te kijken. Zodat via zelfreflectie inzichten en mogelijkheden ontstaan om oude beperkende patronen te doorzien en deze met respect niet meer zo sterk het gedrag te laten sturen. Want weet jij wat jouw sterke en zwakke kanten zijn? Of waarom je je op een bepaalde manier gedraagt? Door zelfreflectie bekijk je jezelf vanaf een afstandje en op een diepere laag. Zo kan je gedragspatronen herkennen en je beter bewust zijn van het effect hiervan op de omgeving. Ben je benieuwd wat de ZelfKennisMethode voor jou kan betekenen? Wil je inzicht in jouw gedragspatronen door middel van zelfreflectie? Neem contact op met Reflection & Action voor een persoonlijk advies. We zijn ervaren in coaching en helpen u graag. Je kan met ons contact opnemen via ons contactformulier op de website. Ook kan je telefonisch met ons contact opnemen via T. 024 – 344 11 80.