Ben je ongewild in een situatie terechtgekomen die niet goed voelt en teveel energie kost? Voel je je niet lekker in je vel zitten? Of zoek je ondersteuning bij een burn out behandeling? ZKM kan je door middel van coachen en begeleiden in verrassend korte tijd inzicht geven en weer leren sturen. Neem contact met ons op en je kunt direct terecht. Als gevolg van onze effectieve samenwerking in de planning en kortdurende aard van een ZKM-traject, hebben we geen wachtlijst.
coachen en begeleiden

Niet lekker in je vel zitten

Iedereen heeft weleens het gevoel dat je niet lekker in je vel zit. Vaak gaat dit gevoel vanzelf weg, maar soms duurt het gevoel te lang waardoor er sprake kan zijn van bijvoorbeeld een (komende) depressie. Wij kunnen je effectief coachen en begeleiden, zodat je weer in balans komt en vanuit eigen kracht in het leven kan gaan staan.

Coachen en begeleiden

Wij hebben ons gespecialiseerd in coachen en begeleiden van mensen die, gewild of ongewild, op een kruispunt staan in hun werk of privéleven. Wij gebruiken daarbij de, wetenschappelijk getoetste, Zelf-Kennis-Methode (ZKM). Dit is een zelfonderzoek waarmee je, met begeleiding, in drie sessies inzicht krijgt in de patronen die jouw keuzes in leven en werk tot nu toe hebben bepaald. Je krijgt dus zicht op “het verhaal achter jouw levensverhaal”, waardoor jouw zelfsturend vermogen sterk wordt vergroot. Aan het slot van het onderzoek zet je jouw nieuwe inzichten om in heldere keuzes en concrete doelen. Wij werken volgens de ethische code van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Wens je begeleiding? Of wil je graag meer informatie ontvangen over de behandelmethoden van Reflection & Action? We coachen en begeleiden je graag in verschillende situaties. Niet lekker in je vel zitten kan een goede reden zijn, voor het inschakelen van een ZKM-coach. Ook bij een burn out behandeling kan coaching en begeleiding een effectieve aanvulling zijn. Je kan contact opnemen met de maatschap Reflection & Action via het contactformulier of telefonisch T. 024 – 344 11 80. Wij hebben momenteel geen wachtlijst, je kan direct terecht.  

voor wie?resultaten